Supa cu carne de oaie si legume

Printeaza

Supa cu carne de oaie si legume din: carne de oaie, morcovi, patrunjel radacina, ceapa, cartof, radacina de telina, ardei iute, crema de ardei, sare, piper si cartofi.

Ingrediente:Supa_cu_carne_de_oaie_si_legume

  • 1 kg carne de oaie
  • 1 kg morcovi
  • 250 g patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 telina radacina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei iute mic
  • 1 lingura crema de ardei dulce sau iute
  • sare
  • piper boabe
  • 500 g cartofi pentru supa

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o pui la fiert în apă rece. îndepărtezi spuma formată, eventual schimbi apa. Când carnea este pe jumătate fiartă, adaugi zarzavaturile curăţate, spălate şi tăiate în patru. Laşi să fiarbă la foc mic să rămâ­nă supa limpede.

Când car­nea de oaie şi zarzavaturile sunt fierte, strecori supa în alt vas, apoi zarzavatul din supă îl tai cubuleţe şi carnea la fel.

Cartofii pentru supă îi tai tot cubuleţe. Pui supa la fiert cu cartofii tăiaţi cubuleţe, iar când cartofii sunt aproape fierţi, pui zarzavaturile, car­nea şi 1 linguriţă de cremă de ardei dulce sau iute. Laşi să fiarbă totul până când sunt fierţi cartofii. Serveşti supa caldă cu ardei muraţi sau cruzi.

Supa cu carne de oaie si legume

Supa_cu_carne_de_oaie_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.