Supa cu carne tocata si zarzavat

Printeaza

Supa cu carne tocata si zarzavat din: oase de vită, boabe de piper ne­gru, ceapă, carne tocată, zarzavat, bulion, ou, sare.

Ingrediente:Supa cu carne tocata si zarzavat

  • 1 kg oase de vită
  • câteva boabe de piper ne­gru
  • 1 ceapă
  • 400 g carne tocată
  • 200 g zarzavat tăiat mă­runt
  • 100 ml bulion
  • 1 albuş de ou
  • sare

Mod de preparare:

Oasele de vită se pun la fiert cu puţin zarzavat, boabe de piper, sare, ceapă, asemeni unei supe de carne. Dacă supa a fiert cel puţin 3 ore, se strecoară zeama.

Carnea de vită tocată se amestecă cu bulion, albuş de ou, zarzavat tăiat mărunt, piper, sare, 300 ml apă şi cu zeama călduţă.

Nu se foloseşte supă fierbinte, pentru ca albuşul de ou să nu se coaguleze. Amestecul se fierbe încet, la foc do­mol, aproximativ încă 1 oră.

Se lasă să se sedimenteze, se strecoară şi se culege grăsinhea de la suprafaţă. Se serveşte în căni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.