Supa cu ceapa si cartofi

Printeaza

Supa cu ceapa si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, sare, piper, cimbru, dafin, smantana.

Ingrediente:Supa cu ceapa si cartofi

  • 1 linguriţa cu unt
  • 3 fire de ceapă verde tăiată în rondele mici
  • 1 ceapă mijlocie, tăiată felii
  • 5 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele
  • sare si piper, după gust
  • cimbru uscat maghiran uscat
  • 1 frunză de dafin
  • 5 căni cu supă de pui
  • 1/2 ceaşcă cu smântână

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare topeşte untul la foc mic. Adaugă ceapa verde şi ceapa mijlocie şi lasă-le să se călească timp de 10 minute.

Adaugă cartofii, sarea, piperul, cimbrul, maghiranul şi frunza de dafin, lăsând totul pe foc, în oala acoperită, încă 15 minute. Adaugă apoi supa de pui, micşorează focul şi lasă să fiarbă 30 de minute.

După ce s-a răcit, adaugă smântână şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.