Supa cu crutoane

Printeaza

Supa cu crutoane din: pui, ceapa, dovlecel, pastarnac, telina, ardei gras, marar, paine, unt, boia.

Ingrediente:Supa_cu_crutoane

  • 1 kg aripi de pui
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 1 ardei gras
  • 1 legătură mărar

Pentru crutoane:

  • 5-6 felii de pâine
  • 2 linguri unt
  • 1/2 linguriţă boia

 

Mod de preparare:

Cureţi bine aripile de pui. Le tai în două şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare. Aduni spuma, ori de câte ori este nevoie.

Adaugi ceapa tocată mărunt, ţelina şi păstârnacul tăiate cubuleţe. Mai laşi 30 de minute la foc mic, apoi adaugi dovlecelul tăiat cubuleţe şi ardeiul gras, tăiat fâşii.

După ce supa a dat în câteva clocote, potriveşti gustul de sare şi aromatizezi cu mărar tocat.

Ungi feliile de pâine cu unt frecat cu boia, le tai în cubuleţe şi le rumeneşti în cuptor. Serveşti supa cu aceste crutoane.

Supa cu crutoane

Supa_cu_crutoane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.