Supa cu galuste de ficat si marar

Printeaza

Supa cu galuste de ficat si marar din: cartofi, morcovi, ou, faina, ficatei, unt, sare, marar.

Ingrediente:Supa cu galuste de ficat si marar

  • 1 kg cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 linguri cu făină
  • 4-5 ficăţei
  • 1 lingură cu unt
  • sare
  • mărar tocat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i în două ape, tăiaţi-i felii şi fierbeţi-i în 1,5 l apă cu sare împreună cu morcovul pregătit la fel.

Faceţi un buchet aromat din: usturoi, pătrunjel verde, cimbru, busuioc, pe care le legaţi împreună cu aţă şi pe care-l puneţi în supă şi-l aruncaţi când legumele au fiert.

Fierbeţi ficăţeii 5 minute, spălaţi-i şi treceţi-i prin maşina de tocat. Amestecaţi cu faină, sare, unt, 1 ou crud, verdeaţă tocată şi puţin piper măcinat.

Luaţi cu linguriţa din amestec, fierbeţi găluştele în apă fierbinte cu sare 15 minute. Pasaţi cartofii şi morcovul, turnaţi piureul în supa în care au fiert, fierbeţi câteva min, răsturnaţi găluştele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.