Supa cu galuste verzi

Printeaza

Supa cu galuste verzi din: spanac, supa de zarzavat, ou, albus, faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Supe

  • 500 g spanac
  • 3 l supa de zarzavat
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spanacul îl cureţi de co­toare, îl opăreşti puţin, apoi îl pasezi cu mixerul. Amesteci pasta de spa­nac cu făina, boiaua, oul, albuşul bătut bine. Cu aju­torul unei linguri, iei din compoziţie, formând găluştele, pe care le pui în supa care dă în clocot.

Le laşi să fiarbă 5 minute, la foc mic. Serveşti supa cu smântână sau iaurt, presărată cu pătrunjel verde tocat fin.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.