Supa cu galuste verzi
PrinteazaSupa cu galuste verzi din: spanac, supa de zarzavat, ou, albus, faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, sare si piper.
- 500 g spanac
- 3 l supa de zarzavat
- 1 ou
- 1 albus
- 1 lingura faina
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 1 legatura patrunjel verde
- sare si piper
Mod de preparare:
Spanacul îl cureţi de cotoare, îl opăreşti puţin, apoi îl pasezi cu mixerul. Amesteci pasta de spanac cu făina, boiaua, oul, albuşul bătut bine. Cu ajutorul unei linguri, iei din compoziţie, formând găluştele, pe care le pui în supa care dă în clocot.
Le laşi să fiarbă 5 minute, la foc mic. Serveşti supa cu smântână sau iaurt, presărată cu pătrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!