Supa cu morcovi, mar si crema de branza
PrinteazaSupa cu morcovi, mar si crema de branza
Ingrediente:
- 1 bucata ghimbir de marimea unei nuci
- 500 g morcovi
- 11 supa
- 200 g crema de branza
- sare si
- piper
- 1 mar
Mod de preparare:
Curatati ghimbirul si taiati-l in jumatate. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. Fierbeti-i impreuna cu ghimbirul circa 20 de minute in supa, apoi indepartati ghimbirul.
Pasati morcovii in supa. Adaugati crema de branza si amestecati, lasand vasul la foc mic. Condimentati supa dupa gust.
Pregatiti marul, taiati-l fn patru, indepartati-i semintele si taiati-l bucati mici. Adaugati-i in supa in ultimele 2 minute.
La final, puneti supa in farfurii si serviti-o eventual cu o bagheta crocanta.
Supa cu morcovi, mar si crema de branza
Pofta buna!
Ghimbirul – este utilizat frecvent in bucataria indiana. Are un gust usor iute, intepator, regleaza digestia si are actiune antibacteriala.
Foarte eficienta in arderea grasimilor este apa de ghimbir. Pentru a o prepara, fierbeti cateva felii de ghimbir intr-un litru de apa circa 30 de minute, strecurati-o si beti-o rece sau fierbinte, dimineata.
Interesanta supa asta cu crema de branza. At trebui s-o incerc si eu.