Supa cu perisoare de vita si pui

Printeaza

Supa cu perisoare de vita si pui din: vita, pui, os cu maduva, oua, branza, paine, pesmet, usturoi, ceapa, telina, morcov, rosii, sare, piper, patrunjel, marar.

Ingrediente: Supa_cu_perisoare_de_vita_si_pui

  • 450 g carne tocată de vită
  • 350 g carne de pui tocată
  • 1 os cu măduvă
  • 2 ouă
  • 100 g brânză, rasă
  • 60 g pâine înmuiată în lapte
  • 60 g pesmet
  • 2-3 căţei de usturoi zdrobit
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 1 morcov
  • 3-4 roşii
  • sare, piper
  • pătrunjel verde
  • mărar verde, tocat

Mod de preparare:

Carnea tocată o combini cu ouăle, pâinea înmuiată şi stoarsă, verdeaţa, brânza, sare şi piper. Amesteci totul bine, pentru a obţine o compoziţie omogenă. Din compoziţia rezultată, modelezi perisoare cu diametrul de 3-4 cm.

Le rulezi în mâini, le dai prin pesmet şi le pui deoparte, la rece. Intre timp, pui supa la fiert, dai în clocot, adaugi osul cu măduvă, oasele rămase de la pui, ceapa, usturoiul, ţelina, morcovul, roşiile, toate întregi sau tăiate bucăţi mari, apoi fierbi totul la foc mic o jumătate de oră.

Când este gata, strecori supa, pe care o pui din nou pe foc. Când dă în clocot, adaugi perisoarele. De îndată ce acestea sunt fierte, pui preparatul în boluri şi serveşti.

Supa cu perisoare de vita si pui

Supa_cu_perisoare_de_vita_si_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.