Supa cu peste si fenicul

Printeaza

Supa cu peste si fenicul din: ceapa, usturoi, bulbi de fenicul, ulei, seminte de fenicul, patrunjel, rosii, vin, supa de peste, lamaie, praf de sofran, file de peste.

Ingrediente:Supa_cu_peste_si_fenicul

  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 2 bulbi fenicul
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 3 rosii
  • 500 ml vin alb
  • 600 ml supa de peste
  • 1 lamaie
  • 1 praf de sofran
  • 1 kg file de peste (de preferinta de mare)

 

Mod de preparare:

Se toaca 2 cepe, 4 catei de usturoi si 2 bulbi de fenicul. Toate se prajesc in 6 linguri ulei, cu 1 lingurita seminte de fenicul si 1 lingura patrunjel tocat. Se taie cuburi 3 rosii. Se amesteca 500 ml vin alb cu 600 ml supa de peste.  Se adauga jumatate de cantitate, impreuna cu rosiile; se fierb 15 minute.

Se strecoara si se incalzeste alaturi de restul de amestec; se adauga sofran si 1 lamaie taiata sferturi. Se condimenteaza. Se taie bucati 1 kg file de peste si se lasa sa fiarba in supa. Se serveste cu ardei iute.

Supa cu peste si fenicul

Supa_cu_peste_si_fenicul

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat pana acum supa cu fenicul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.