Supa cu taitei si carne de pui

Printeaza

Se toacă 1 ceapă și 2 căței de usturoi. Se curăță 1 ardei iute roșu; jumătate din el se toacă, cealaltă jumătate se taie fâșii. Se frământă 400 g carne tocată mixtă cu ceapă, usturoi, ardei iute tocat și sare. Cu mâinile umezite se modelează 20 de perișoare care se prăjesc de jur-împrejur în 1 lingură ulei cca 10 min.

Se fierb 100 g tăiței chinezești conform indicațiilor de pe ambalaj; se lasă să se scurgă. Se taie rondele partea albă de la 2 cepe verzi; partea verde se taie fâșii. Se toacă 250 g varză chinezească. Se taie jumătăți pălăriile de la 100 g ciuperci Shiitake. Se încinge 1 lingură ulei și se călesc rondelele de ceapă verde și ciupercile; se toarnă 1,2 l supă de pasăre.

Se adaugă varza, perișoarele și tăițeii și se dă totul în fiert. Se condimentează supa cu 3–4 linguri sos de soia sau de stridii.

Supa cu taitei si carne de pui

Supa_cu_taitei_si_carne_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.