Supa cu varza-de-Bruxelles
PrinteazaSupa cu varza-de-Bruxelles din: varza, kaizer, morcov, cartof, ceapa, praz, ulei, sare, piper.
- 250 g varză-de-Bruxelles
- 100 g kaizer
- 1 morcov
- 1 cartof mare
- 1 ceapă
- 1/2 praz
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie mărunt ceapa şi prazul, căleşte-le împreună cu kaizerul în puţin ulei. Pune verzele la fiert în apă clocotită cu sare. După zece minute, scurge-le şi aşază-le într-o oală, împreună cu prazul, ceapa şi kaizerul.
Toarnă apă cât să le acopere, adaugă morcovii tăiaţi cubuleţe, iar la final cartofii. Când e gata, condimentează supa după gust. Serveşte supa cu smântână.
Supa cu varza-de-Bruxelles
Pofta buna!