Supa cu zarzavat

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa cu zarzavat din: morcov, patrunjel, telina, praz, ceapa, varza alba, mazare boabe, salata, verde, unt, zahar si supa de carne.

Ingrediente:Supa cu zarzavat

  • 1 morcov mare
  • 1 pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 praz
  • 1 ceapă
  • 1/4 varză albă
  • o mână de mazăre boabe
  • 1 salată verde
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă rasă zahăr
  • 2 1 supă de carne (apă caldă), sare

Mod de preparare:

Zarzavatul se spală bine şi se toacă fin. Se amestecă omogen, împreună cu puţină sare şi zahăr şi se pune la călit într-un vas uns bine cu unt. Se înăbuşă la foc potrivit, amestecându-se încet cu o lingură.

Varza se spală, se pune la fiert şi după răcire sc taie fin. Când zarzavatul a început să se înmoaie, se toarnă deasupra supa de carne, cât să-l acopere, şi se adaugă varza bine scursă de apă. Se adaugă mazărea şi câteva frunze dc salată verde. Când a fiert bine, se completează cu restul de supă şi se lasă să dea într-un clocot.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.