Supă de curcan asiatică

Printeaza

O reteta de supa de curcan asiatica din: ardei iute, ceapa, supa de pui, otet de orez, sos de soia, ceapa verde, pipet de curcan, coriandru si fidea de orez.

Ingrediente:Supă de curcan asiatică

  • 1 ardei roşu iute
  • 2 cepe mici, curăţate şi tăiate în patru
  • 500ml supă de pui
  • 2 linguri oţet de orez sau de mere
  • 1 lingură sos de soia
  • ½ legătură de ceapă verde tocată
  • 2 sau 3 felii piept de curcan (tăiate fâşii)
  • câteva fire de coriandru verde
  • 100g de fidea din orez şi fiartă (opţional)

 

Mod de preparare:

Se pun ardeiul şi cepele într-o oală împreună cu supa, se aduc la punctul de fierbere şi se ţin pe foc 3 minute. Se adaugă carnea şi se fierbe 5 minute, după care se adaugă oţetul şi sosul de soia. Gustă şi adaugă mai mult oţet dacă vrei să fie şi mai acru.

Adaugă ceapa verde şi fideaua şi lasă pe foc 1 minut. Adaugă amestecând coriandrul tocat înainte de a servi.

Supă de curcan asiatică

Supă de curcan asiatică

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.