Supa de curcan cu cartofi

Printeaza

Supa de curcan cu cartofi din: carne de curcan, morcovi, patrunjel, pastarnac, ceapa, telina, cartofi, suc de rosii, patrunjel, marar, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_curcan_cu_cartofi

  • 700 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  •  radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina mica
  • 5 cartofi portiviti ca marime
  • 200 ml suc de rosii
  • patrunjel si marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o porţionezi şi o aşezi la foc cu apă rece şi un praf de sare. O laşi să fiarbă, adunând spuma forma­tă până când supa rămâne limpede.

Intre timp, cureţi legumele, le speli, ie tai bucăţi mai mari şi le adaugi în su­pă când carnea este aproape fiartă.

Laşi să fiarbă, sub capac, la foc mic, circa 20 de minute, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.

Adaugi sucul de roşii, pătrun-|el şi mărar tocate fin, potriveşti gustul de sare, piper şi laşi să mai dea câteva clocote.

Serveşti supa caldă.

 Supa de curcan cu cartofi

Supa_de_curcan_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.