Supa de curcan cu dovlecel si fasole
PrinteazaSupa de curcan cu dovlecel si fasole din: carne de curcan, ceapă, cârnaţl italieneşti (fără membrană), pătrunjel proaspăt, ulei de rapiţă, oregano uscat, busuioc uscat, roşii în bulion, supă-bază de pui, dovlecel, legume congelate, fasole boabe, macaroane scurte, oţet de mere, sare, piper.
- 250 g carne de curcan, tocată
- 2/3 ceapă tocată
- 250 g cârnaţl italieneşti (fără membrană)
- 1/2 pătrunjel proaspăt, mărunţit
- 2 linguri ulei de rapiţă
- 1 linguriţă oregano uscat
- 1 linguriţă busuioc uscat
- 2 cutii (420 g fiecare) roşii în bulion
- 6 căni supă-bază de pui
- 1 dovlecel mijlociu, tăiat felii
- 300 g legume congelate, amestecate
- 1 cutie (480 g) fasole boabe, spălată şi scursă
- 11/2 cană macaroane scurte, fierte
- 2 linguri oţet de mere
- 1/2 linguriţă sare
- 1 praf de piper
Mod de preparare:
Intr-o oală mare cu ulei încins, sotezi ceapa la foc mic, până se înmoaie.
Adaugi primele 6 ingrediente şi le prăjeşti pe foc mic, până când carnea nu mai este rozalie.
Adaugi roşiile, supa-bază de pui, dovleceii şi legumele congelate. Acoperi şi fierbi totul pe foc mic, timp de 5 minute.
Apoi adaugi fasolea, macaroanele, oţetul, sarea şi piperul şi le mai fierbi încet, timp de 4-5 minute.
Supa de curcan cu dovlecel si fasole
Pofta buna!
Imi place supa de curcan, iese foarte gustoasa si cu legume si mai buna