Supă de curcan cu găluşte – usor de preparat

Printeaza

Supă de curcan cu găluşte din: spate de curcan, morcov, radacina de patrunjel, telina, oua, gris, patrunjel.

Ingrediente:Supă de curcan cu găluşte

  • un spate de curcan
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 2 ouă
  • 7 linguri cu vârf de griş
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai spatele de curcan în bucăţi, le cureţi şi le speli bine, le pui la fiert în apă cu sare şi spumuieşti din când în când.

Cureţi morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, le speli, le adaugi în supă după 30 de minute de când a dat în clocot şi laşi să mai fiarbă jncă o oră.

Intre timp, faci găluştele: baţi ouăle bine cu un praf de sare şi încorporezi grisul puţin câte puţin.

Fierbi apă cu sare şi când dă în clocot îi dai drumul unei găluşte, să vezi dacă fierbe bine.

Pui apoi cu grijă toate găluştele în apă şi le fierbi cam 30 de minute.

Strecori supa de carne, adaugi găluştele, mai dai într-un clocot şi presari pătrunjelul tocat fin.

Supă de curcan cu găluşte

Supa de curcan cu galuste

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa de curcan cu telina

Supa de curcan cu telina

Supa de curcan cu telina din: carne de curcan, morcovi, telina, ceapa, taitei. Ingrediente: o aripă de curcan o spinare de curcan 2 morcovi o rădăcină mică ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o ceapă tăiţei   Mod de preparare: Aripa şi spinarea de curcan se pun la fiert cu apă rece şi un praf […]

 

Supa cu inimi de curcan

Supa cu inimi de curcan

Supa cu inimi de curcan din: inimi de curcan, morcov, ceapa, telina, ardei, taitei, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g inimi de curcan un morcov o ceapă o bucată ţelină un ardei 100 g tăieţei pătrunjel sare   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală foarte bine inimile şi se pun la fiert în apă […]

 

 

Supa de curcan cu nuci pecan

Supa de curcan cu nuci pecan

Supa de curcan cu nuci pecan din: ulei de masline, ceapa, telina, faina, salvie, piper, sare, curcan, supa de pui, friptura de curcan, morcov, fasole, cartofi, patrunjel, nuci pecan. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă curăţată şi tocată 1 tijă de ţelină, curăţată şi tăiată felii 2 linguri rase făină 1/2 linguriţă rasă […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.