Supă de curcan cu găluşte din: spate de curcan, morcov, radacina de patrunjel, telina, oua, gris, patrunjel.
Ingrediente:
un spate de curcan
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
2 ouă
7 linguri cu vârf de griş
1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Tai spatele de curcan în bucăţi, le cureţi şi le speli bine, le pui la fiert în apă cu sare şi spumuieşti din când în când.
Cureţi morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, le speli, le adaugi în supă după 30 de minute de când a dat în clocot şi laşi să mai fiarbă jncă o oră.
Intre timp, faci găluştele: baţi ouăle bine cu un praf de sare şi încorporezi grisul puţin câte puţin.
Fierbi apă cu sare şi când dă în clocot îi dai drumul unei găluşte, să vezi dacă fierbe bine.
Pui apoi cu grijă toate găluştele în apă şi le fierbi cam 30 de minute.
Strecori supa de carne, adaugi găluştele, mai dai într-un clocot şi presari pătrunjelul tocat fin.
Supa de curcan cu telina din: carne de curcan, morcovi, telina, ceapa, taitei. Ingrediente: o aripă de curcan o spinare de curcan 2 morcovi o rădăcină mică ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o ceapă tăiţei Mod de preparare: Aripa şi spinarea de curcan se pun la fiert cu apă rece şi un praf […]
Supa cu inimi de curcan din: inimi de curcan, morcov, ceapa, telina, ardei, taitei, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g inimi de curcan un morcov o ceapă o bucată ţelină un ardei 100 g tăieţei pătrunjel sare Mod de preparare: Se curăţă şi se spală foarte bine inimile şi se pun la fiert în apă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.