Supă de curcan şi mazăre

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de curcan si mazare din: piept de curcan, morcovi, pastarnaci, telina, mazare verde, clatite, unt, usturoi, frunza de dafin, nucsoara, piper si sare.

Ingrediente:Supă de curcan şi mazăre

  • 300 g piept de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1 radacina de telina
  • 1 mana de mazare verde
  • 2 clatite sarate
  • 1 lingura de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • nucsoara
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toarna apa peste pieptul de curcan si legume si se fierb impreuna pana devin supa. Intre timp se fierbe mazarea verde intr-o oala separata. Se ruleaza clatitele reci si se taie felii.

Se strecoara supa, dupa care se asezoneaza cu nucsoara, piper, sare si usturoi tocat. Se adauga mazarea fiarta, untul si carnea.

Se mai fierbe putin si se da deoparte. Se asaza clatitele tocate in fiecare farfuri si se toarna deasupra supa.

Supă de curcan şi mazăre

Supă de curcan şi mazăre

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.