Supă de curcan
PrinteazaSupă de curcan din: carne de curcan, usturoi, orez, ceapa, morcov, telina, sare si piper.
- 400 g carne de curcan
- 2 captani de usturoi
- 2 linguri orez
- 1 cepe
- 1 morcov
- 1 telina
- sare
- piper
Mod de preparare:
Infăşuraţi usturoiul în folie aluminată şi coaceţi-l la cuptor. Când s-a înmuiat, curăţaţi-l şi piureul obţinut puneţi-l într-un castronel.
Curăţaţi zarzavaturile şi puneţi-le la fiert împreună cu carnea tăiată în cubuleţe, în apă cu sare şi piper.
Când carnea este aproape fiartă, puneţi în oală şi orezul ales şi spălat. Opriţi focul când ingredientele au fiert.
Diluaţi cu puţină supă piureul de usturoi, condimen- taţi-l cu sare şi piper şi turnaţi-l în oala cu supă.
Pofta buna!