Supă de curcan

Printeaza

Supă de curcan din: carne de curcan, usturoi, orez, ceapa, morcov, telina, sare si piper.

Ingrediente:Supă de curcan

  • 400 g carne de curcan
  • 2 captani de usturoi
  • 2 linguri orez
  • 1 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Infăşuraţi usturoiul în folie aluminată şi coaceţi-l la cuptor. Când s-a înmuiat, curăţaţi-l şi piureul obţinut puneţi-l într-un castronel.

Curăţaţi zarzavaturile şi puneţi-le la fiert împreună cu carnea tăiată în cubuleţe, în apă cu sare şi piper.

Când carnea este aproape fiartă, puneţi în oală şi orezul ales şi spălat. Opriţi focul când ingredientele au fiert.

Diluaţi cu puţină supă piureul de usturoi, condimen- taţi-l cu sare şi piper şi turnaţi-l în oala cu supă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.