Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş

Printeaza

Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş

Ingrediente:Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş

  • 1,200 kg carne de berbec cu os
  • 1 telină
  • 2 rădăcini albitură
  • 1 morcov
  • 1 fir praz
  • 1 crenguţă cimbru
  • sare
  • 4 căţei usturoi
  • 120 g mazare
  • 100 g arpacaş
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea bine spălată se pune la fiert, se spumează bine, pe parcurs se adaugă zarzavatul tăiat cuburi mici (ca bobul de piper), mazărea şi se fierbe circa 1 1/2 oră şi cu arpacaşul bine spălat.

Carnea se scoate din supă, se taie cuburi mici şi se termină cu pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.