Supa de bere cu ou si carnat

Printeaza

Supa de bere cu ou si carnat din: bere neagra, castarvete, ridichi, marar, ceapa verde, oua, carnat de casa, sare.

Ingrediente:Supa_de_bere_cu_ou_si_carnat

  • 2 l bere neagra cu 5% alcool
  • un castravete mare
  • o legatura ridichi
  • 2 legaturi marar
  • o legatura ceapa verde
  • 2 oua fierte tari
  • un carnat de casa
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie castravetele în cuburi cât mai mici care se presară cu sare si se lasă să elimine apa în exces. Ridichiile şi ceapa se taie mărunt, iar mărarul se pisează puţin cu sare, ca la mujdeiul de usturoi. Intr-o oală, se pune berea, se adaugă ridichiile şi ceapa, castravetele scurs de zeamă şi mărarul.

Se dă la rece pentru 2 ore şi se serveşte cu felii de ou fiert si de cârnat.

Supa de bere cu ou si carnat

Supa de bere cu ou si carnat

Supa_de_bere_cu_ou_si_carnat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta supa de bere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.