Supa de carne de vita la minut

Printeaza

Supa de carne de vita la minut

Ingrediente:Supa de carne de vita la minut

  • 300 g carne tocată de mânzat sau vacă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrun­jel
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 ţelină mică
  • 2 căţei de usturoi
  • câteva boabe de piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Subţiez tocătura cu 1,3 l apă rece, tai zarzavatul foarte subţire sau îl dai pe răzătoarea mare. Pui sare după gust. Aşezi la fiert pe foc potrivit toată compoziţia, amestecând cu o lingură de lemn.

Supa obţinută va fi tulbure şi trebuie s-o strecori prin tifon pus în două, udat şi stors înainte de folosire.

Supa o serveşti fierbinte, cu crutoane sau cu paste făinoase care au fost fierte separat o dată cu supa, strecurate şi spălate. Ornezi supa cu pătrunjel verde tocat marărunt, presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.