Supa de cartofi cu carne

Printeaza

Supa de cartofi cu carne din: rasol, morcov, cartofi, ulei, tarhon, otet, smantana, galbenus.

Ingrediente:Supa de cartofi cu carne

  • 100 g rosol de vita sau de pasăre fiert
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 10 g ulei
  • tarhon
  • oţet
  • 1 linguriţă smantana
  • 1/2 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Morcovul curăţat, dat pe râzătoare, se pune să fiarbă in circa 400 ml apă, împreună cu cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Cand sunt fierţi, se pune tarhonul tăiat mărunt, uleiul şi 2-3 picături oţet de fructe.

Se adaugă rasolul, apoi se ia de pe foc şi se drege cu smantana şi gălbenuşul crud.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.