Supa de cartofi cu tarhon
PrinteazaSupa de cartofi cu tarhon din: cartofi, pulpa de porc, boia dulce, tarhon in otet, ulei.
- 1 kg cartofi
- 500 g pulpa de porc
- 1 lingurita boia dulce
- tarhon in otet sau proaspat
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Pui carnea tăiată cuburi mici la fiert în apă rece cu sare. Iei spuma şi o fierbi complet. Scoţi carnea şi nu arunci zeama. Cureţi 2 cartofi, îi tai cuburi mici pe care le pui în ulei încins odată cu boiaua.
Amesteci repede să nu se ardă şi după ce s-au rumenit un pic, torni zeama în care a fiert carnea, mai adaugi apă şi laşi să fiarbă până ce cartofii s-au desfăcut complet.
In această supă pui şi restul cartofilor să fiarbă, mai adaugi apă şi, după ce aceştia au fiert, adaugi şi carnea şi le laşi să dea două clocote împreună. La final pui tarhonul şi stingi focul.
Supa de cartofi cu tarhon
Pofta buna!
Nu-mi place cum arata supa asta