Supa de cartofi noi cu praz

Printeaza

Supa de cartofi noi cu praz din: cartofi, ceapa, praz, telina, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Supa de cartofi noi cu praz

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz
  • 1 ţelină
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 300-400 ml suc de roşii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie cartofii, morcovul şi ţelina cubuleţe şi pune-le la fiert în apă cu sare. Adaugă ceapa tăiată mărunt şi lasă să fiarbă la foc mic. După ce a dat în câteva clocote, adaugă ardeiul şi dovlecelul tăiat cubuleţe.

Separat, taie prazul rondele şi căleşte-l uşor în ulei. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă prazul călit şi sucul de roşii. Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă să mai dea în câteva clocote.

Aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.