Supa de cartofi si crabi
PrinteazaO retete de supa de cartofi cu carne de crab si morcov, praz, telina, ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1/4 praz
- 100 g telina
- 200 g cartofi fainosi
- 1 ceapa mica
- 1 crenguta cimbru
- 1/2 lingurita ulei
- 250 ml supa
- 1 lingura smantana dulce
- sare
- piper
- 25 g carne de crabi
Mod de preparare:
Pregatiti legumele si taiati-le marunt. Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i cubulete. Curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalati cimbrul si tocati-l mai mare.
Incingeti uleiul intr-un vas si caliti acolo ceapa, legumele si cartofii, amestecand continuu. Adaugati supa si cimbrul si fierbeti totul circa 15 minute.
Pasati supa, adaugati smantana dulce si condimentati-o cu sare si cu piper. Puneti crabii intr-o strecuratoare, spalati-i cu apa rece, uscati-i pe un servet de bucatarie, apoi adaugati-i in supa.
Daca doriti, ornati supa cu crengute de cimbru.
Pofta buna!