Supa de castane cu usturoi si cuisoare
PrinteazaSupa de castane cu usturoi si cuisoare din: baghete, ceapa, cuisoare, castane, supa de carne, vin alb, usturoi, smantana si patrunjel.
- 1/2 baghetă
- 1 ceapă
- 4 cuișoare
- 500 g castane fierte
- 400 ml supă de carne
- 200 ml vin alb
- 1 cățel de usturoi tocat
- 200 ml smântână
- 1/2 legătură pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Cuptorul se încinge la 180 ˚C. Se taie felii de baghetă longitudinale și se prăjesc la cuptor. Se curăță ceapa și se înțeapă cu cuișoare. Se pun la fiert castanele cu supa, vinul, ceapa și usturoiul; se lasă să fiarbă 15 min., la foc moale.
Se scot ceapa și câteva castane. Se pasează supa, se înglobează smântână, sare și piper. Castanele scoase se taie bucăți. Supa se toarnă în boluri și se așază înăuntru bucățile de castane. Se servste cu paine prajita in prealabil.
Supa de castane cu usturoi si cuisoare
Pofta buna!