Supa de ceapa cu crutoane

Printeaza

Supa de ceapa cu crutoane

Ingrediente:Supa de ceapa cu crutoane

  • 400 g ceapă
  • 60 g margarină vegetală (sau ulei)
  • 2 linguri făină
  • 1 l apă
  • sare
  • piper
  • 8 felii de pâine

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o speli şi o tai solzişori pe care îi căleşti în ulei. Adaugi făina şi amesteci până capătă culoarea gălbuie, stingi cu apă şi acoperi oala.

Laşi să fiarbă 20 de minute, sărezi şi piperezi. Feliile de pâine le prăjeşti în margarină sau ulei şi le adaugi în supă înainte de a o servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.