Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui

Printeaza

Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui din: praz, ciuperci, ulei, supa de legume, lapte de soia, migdale, sare, piper si asmatui.

Ingrediente:Supa_de_ciuperci_si_praz_cu_asmatui

  • 1 praz
  • 250 g ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • 400 ml supa de legume
  • 100 g lapte de soia
  • 1 lingura migdale macinate
  • sare
  • piper
  • asmatui

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, se spală, iar partea albă şi cea verde se taie fâşii. Ciu­percile se curăţă şi se taie bucăţi. Se încinge uleiul, se căleşte puţin prazul la foc mic, se toarnă supa de le­gume şi se lasă la fiert. Se păstrează câteva ciupercu-ţe, iar restul se pun în oală şi se lasă 10 minute să fiarbă la foc mic.

Se scot, se mixează sub formă de piure, se pun la loc, apoi se adaugă laptele de soia şi migdalele, se lasă să mai dea un clocot si se asezo-nează cu sare şii piper. Supa se pune în castroane şi se decorează cu frunze de asmăţui şi cu ciupercile întregi păstrate.

Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui

Supa_de_ciuperci_si_praz_cu_asmatui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.