Supa de ciuperci uscate

Printeaza

Supa de ciuperci uscate din: ciuperci, ceapa, morcov, telina, pastarnac, seminte de chimen, faina, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_ciuperci_uscate

  • 200 g ciuperci uscate
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină mică
  • 1 lingură seminţe de chimen
  • 1 lingură făină
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură mărar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui de seara ciupercile la înmuiat în apă. Cureţi zarzavatul, îl speli, îl dai pe răzătoarea mare şi îl clăteşti 5 minute în ulei împreună cu chimenul. Adaugi făina şi mai căleşti 1 minut. Torni 2 l de apă caldă, pui sare şi laşi să fiarbă 15 minute.

Adaugi ciupercile tăiate şi laşi să fiarbă până se pătrund bine. Adaugi sare şi piper, pui mărar tocat şi iei de pe foc.

 

Supa de ciuperci uscate

Supa_de_ciuperci_uscate

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.