Supa de cocos cu paste
PrinteazaSupa de cocos cu paste din: tacamuri cocos, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, tagliatelle, sare, piper.
- tacâmuri cocos
- o ceapă
- 2 morcovi
- o rădăcină pătrunjel
- 1 rădăcină păstârnac
- o bucată mică telină
- o legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
- 100 g tagliatelle
Mod de preparare:
Se pune la fiert doar carnea în apă rece cu sare. Imediat ce începe să fiarbă, se adună spuma formată. Când clocoteşte, se opreşte focul si se spală carnea în mai multe ape.
Se pune carnea în altă oală cu apă proaspătă şi rece, focul trebuie să fie domol, iar supa să nu clocotească. Dacă pasărea este bătrână, atunci legumele se adaugă mai târziu.
Când carnea şi zarzavaturile sunt fierte bine, supa se strecoară. Se pune din nou pe foc şi când dă în clocot se adaugă tagliatellele. Se aşază capacul peste oală şi se lasă să aburească doar câteva minute.
Pofta buna!