Supa de conopida cu mazare

Printeaza

Supa de conopida cu mazare din: conopida, morcovi, ceapa verde, usturoi, ulei, telina, mazare, apa, sare, piper.

Ingrediente:Supa de conopida cu mazare

  • 1 conopidă
  • 2 morcovi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 telină
  • 150 g mazăre
  • 1.5l apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida bucheţele şi tai morcovii şi ţelina. încingi uleiul într-o oală şi căleşti ceapa verde tocată, . păstrând câteva frunze pentru ornat. Adaugi şi usturoiul tăiat felii subţiri.

Căleşti în ulei încins 1 minut, şi apoi pui -morcovii şi ţelina. Torni 1 litru de apă şi laşi să fiarbă la foc potrivit, 15 minute, apoi adaugi conopida, mazărea şi potriveşti de sare şi piper.

Torni şi restul de apă şi laşi să fiarbă 20-25 de minute. Serveşti supa caldă cu frunze de ceapă tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.