Supa de conopida si varza de Bruxelles
PrinteazaSupa de conopida si varza de Bruxelles din: conopida, varza de bruxelles, morcovi, ciuperci, praz, patrunjel, apa, sos de soia, zeama de lamaie, boia dulce, usturoi, oregano, cimbru, rozmarin, piper.
- un sfert de conopida maruntita in robotul de padure
- 20 de verze de Bruxelles taiate in bucati mici
- 2 morcovi cubulete
- 4 rosii mari cubulete
- 1 ciuperci champignon feliate
- o bucata de praz rondele
- o legatura de patrunjel tocat
- apa filtrata dupa gust
- sos de soia
- zeama de la o lamaie
- jumatate de lingurita de boia dulce
- 3 catei de usturoi
- jumatate de lingurita de oregano uscat
- jumatate de lingurita de cimbru uscat
- jumatate de lingurita de rozmarin
- un praf de piper
Mod de preparare:
Verzele de Bruxelles tăiate în bucăţi se marinează minim două ore în sosul de soia combinat cu zeama de lămâie, boia, usturoiul pisat, oregano, cimbru, rozmarin şi piper. Se adaugă restul ingredientelor şi se potriveşte de apă în funcţie de consistenta dorită.
Se poate garnisi cu pătrunjel tocat şi se serveşte la temperatura camerei sau rece, de la frigider.
Supa de conopida si varza de Bruxelles
Pofta buna!