Supa de crabi

Printeaza

Supa de crabi din: zeama de pui, sparanghel, crabi, hasme, ulei, faina, sos de peste, piper, ou.

Ingrediente:Supa de crabi

  • 1 l zeamă de pui
  • 300 g sparanghel verde
  • 200 g crabi
  • 4 haşme
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură făină de porumb
  • 2 linguri sos de peşte
  • sare si piper
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se lasă zeama de pui să fiarbă.

Intre timp se spală sparanghelul şi se împarte în două. Se lasă sparanghelul 5 minute la fiert in zeamă, apoi se ia de pe foc şi se asază alături.

Se înlătură intestinele crabilor. Apoi aceştia se spală şi se lasă să se scurgă de apă. Haşma se curăţă şi se taie bucăţi mici.

Se încinge uleiul într-un wok, haşma se căleşte la foc mic 2 minute. Se adaugă peştele, sparanghelul, crabii şi zeama şi se lasă să fiarbă 3 minute.

Se ia wokul de pe foc. Se amestecă făina de porumb cu puţină apă până devine o pastă omogenă, se adaugă peste supă şi se amestecă continuu.

Supa se pune din nou pe foc şi se lasă la fiert până când se îngroaşă puţin. Se adaugă sosul de peşte, se sărează şi se piperează după gust.

Se bate oul şi se adaugă în supă. Se amestecă oul bine în supă, până formează franjuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.