Supa de creier de vitel

Printeaza

Supa de creier de vitel din: creier de vita, radacina de telina, morcovi, patrunjel si smantana.

Ingrediente:

  • 1/2 creier de viţel
  • 2 rădăcini de ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 ceşcuţe de smântână

 

Mod de preparare:

Supa de creier de vitel: Fierbem morcovii şi pătrunjelul. Adăugăm creierul de viţel, mai fierbem 2-3 minute.

Le scoatem apoi pe toate, le trecem prin sită şi, după aceea, le punem din nou în supă,

Adăugăm smântână şi pătrunjelul.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.