Supă de creveţi, midii si fenicul
PrinteazaSupă de creveţi, midii si fenicul din: rosii cherry, ardei iute, fenicul, conopida, suc de rosii, midii, creveti, zeama de lamaie, sare si piper.
- 4 rosii cherry
- 1 ardei iute
- 1 fenicul
- 100 g conopida
- 300 ml suc de rosii
- 200 ml vin alb
- 500 g midii
- 400 g creveti semipreparati
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert sucul de roşii, vinul şi 200 ml apă. Se lasă să clocotească 5 minute, după care se adaugă midiile. Se fierb aproximativ 5 minute, până când încep să se deschidă. Se scot într-o strecurătoare. In supa în care au fiert midiile se pun legumele curăţate şi creveţii decorticaţi.
După ce au fiert 5-6 minute se adaugă midiile. Se condimentează şi se mai fierb încă 5 minute. Se serveşte fierbinte cu zeamă de lămâie.
Supă de creveţi, midii si fenicul
Pofta buna!
Am mai auzit de supa asta!