Supa de curcan cu ciuperci
PrinteazaSupa de curcan din: carcase de curcan, supa de pui, ceapa, verdeata, sare, piper, ciuperci, lapte.
- carcase de curcan
- 300 ml supă de pui
- 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt
- 2 linguri cu mix de verdeaţă, tăiată mărunt
- sare şi piper negru măcinat
- 250 g ciuperci, feliate
- 300 ml lapte
Mod de preparare:
Pune carcasele de curcan într-o oală mare. Adaugă supa, ceapa şi ierburile şi mai toarnă 11 de apă. Asezonează.
Acoperă oala cu un capac şi pune-o pe foc. Lasă carnea să fiarbă 30 de minute. Scoate carcasele, apoi desfă carnea de pe oase şi adaug-o în oală. Adaugă ciupercile şi mai fierbe 15 minute, la oala de pe foc.
Cu un blender de mână, pasează puţin supa. Sau toarnă jumătate din cantitatea de supă într-un blender şi paseaz-o, apoi pune-o înapoi în oală. Adaugă laptele şi încălzeşte puţin.
Serveşte.
Pofta buna!