Supa de curcan cu ciuperci

Printeaza

Supa de curcan din: carcase de curcan, supa de pui, ceapa, verdeata, sare, piper, ciuperci, lapte.

Ingrediente:Supa de curcan

  • carcase de curcan
  • 300 ml supă de pui
  • 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt
  • 2 linguri cu mix de verdeaţă, tăiată mărunt
  • sare şi piper negru măcinat
  • 250 g ciuperci, feliate
  • 300 ml lapte

 

Mod de preparare:

Pune carcasele de curcan într-o oală mare. Adaugă supa, ceapa şi ierburile şi mai toarnă 11 de apă. Asezonează.

Acoperă oala cu un capac şi pune-o pe foc. Lasă carnea să fiarbă 30 de minute. Scoate carcasele, apoi desfă carnea de pe oase şi adaug-o în oală. Adaugă ciupercile şi mai fierbe 15 minute, la oala de pe foc.

Cu un blender de mână, pasează puţin supa. Sau toarnă jumătate din cantitatea de supă într-un blender şi paseaz-o, apoi pune-o înapoi în oală. Adaugă laptele şi încălzeşte puţin.

Serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.