Supa de dovlecei cu curry

Printeaza

Supa de dovlecei cu curry din: castravete, dovlecei, ardei gras, muguri de pin, praz, ghimbir, curry, sare, boia, apa.

Ingrediente:Supa de dovlecei cu curry

  • o ceaşcă de castravete, mărunţit
  • două ceşti de dovlecei, cojiţi şi mărunţiţi
  • o jumătate de ceaşcă de ardei gras roşu, mărunţit
  • patru ceşti de muguri de pin
  • un sfert de ceaşcă de praz, tăiat în bucăţele
  • două linguriţe de ghimbir proaspăt, ras sau râşnit
  • o linguriţă şi jumătate de praf de curry sau chimen
  • un vârf de linguriţă de sare
  • un vârf de linguriţă de boia
  • apă pentru amestecat

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi castravetele până devine lichid, apoi adăugaţi dovleceii.

Adăugaţi treptat celelalte ingrediente în mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. La nevoie, adăugaţi apă în cantităţi mici.

Lăsaţi supa să stea cincisprezece minute înainte de a o mânca, pentru a-i creşte savoarea.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.