Supa de fasole cu kaizer

Printeaza

Supa de fasole cu kaizer din: fasole, cartofi, morcovi, praz, ceapa, telina, usturoi, ulei, kaizer, sare, piper.

Ingrediente:Supa de fasole cu kaizer

  • 400 g fasole boabe
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • un fir praz
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • un fir telină
  • 2 căţei usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 g kaizer
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge, se trece sub un jet de apă rece şi se fierbe 45 de minute în oala sub presiune.

Ceapa şi usturoiul tocate se călesc în ulei, se adaugă legumele cubuleţe şi se lasă să se înmoaie. Se adaugă jumătate din cantitatea de fasole, mixată ca un piure, se toarnă apă şi se lasă la fiert o oră.

Se adaugă apoi restul de fasole boabe şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se aduce la masă cu kaizerul prăjit într-o tigaie fără ulei şi cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.