Supa de fasole cu mujdei
PrinteazaSupa de fasole cu mujdei
- 1 cană fasole
- 1 ceapă
- 1 linguriţă bulion
- tăieţei
- usturoi
- 1 ceaşcă de iaurt (sau smântână)
- 1 linguriţă vegeta
- ulei
Mod de preparare:
Se pune la fiert fasolea şi se aruncă prima apă. Se pune la fiert fasolea a doua oară în apă caldă şi în timp ce fierbe prăjim ceapa, tocată mărunt, şi adăugăm bulionul.
Când fasolea a fiert bine punem ceapa, tăieţei (se pot prepara acasă, dintr-un ou şi făină). Separat se face un mujdei din 10 căţei de usturoi, se adaugă 1 linguriţă de oţet.
Luăm oala de pe foc, adăugăm mujdeiul şi ceşcuţa de iaurt în care am dizolvat 1 linguriţă de vegeta.
Supa de fasole cu mujdei
Pofta buna!