Supa de fasole cu pancetta

Printeaza

Supa de fasole cu pancetta din: ceapa, unt, cimbru, fasole, supa de pui, pancetta, chives.

Ingrediente:Supa de fasole cu pancetta

  • 2 cepe
  • 1 lingura unt
  • 4 fire de cimbru
  • 2 cutii a câte 400 g de fasole uscată albă
  • 750 ml de supă de pui
  • pancetta
  • chives

 

Mod de preparare:

Se prăjesc 2 cepe tocate mare într-o lingură de unt până se înmoaie, cam 10 minute.

Se adaugă frunzele de la 4 fire de cimbru, 2 cutii a câte 400 g de fasole uscată albă, scursă şi clătită, şi 750 ml de supă de pui şi se fierbe totul la foc mic 10 minute.

Se asezonează, se mixează într-un blender şi se serveşte cu topping de pancetta (sau costiţă) şi chives deasupra şi se mănâncă cu pâine crocantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.