Supa de fasole cu paste
PrinteazaSupa de fasole cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper.
- 2 lingurite ulei de masline
- 1/2 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 rosie, tocata
- 4 cesti supa de legume
- 3/4 ceasca penne
- 1 cutie fasole
- 4-5 cani spanac, maruntit
- sare si piper
Mod de preparare:
Intr-o oală mare la foc mediu, gatiti ceapa si usturoiul in ulei de masline cateva minute. Adaugati rosiile tocate si se gateste timp de aproximativ 5-7 minute.
Se toarna supa si se lasa sa dea in clocot. Adaugati pastele si reduceti focul la mic.
Fierbeti aproximativ 10-12 de minute. Se adauga fasolea si spanacul. Se condimenteaza cu sare si piper. Gatiti cateva minute, opriti focul si lasati sa se odihneasca.
Pofta buna!