Supă de fasole verde cu costiţă afumată

Printeaza

Supă de fasole verde cu costiţă afumată

Ingrediente:Supă de fasole verde cu costiţă afumată

  • 500 g fasole fideluţă sau grasă
  • 150 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 1 rădă­cină pătrunjel
  • 1 linguriţă făină
  • 3 linguri smîntînă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe 10 minute, se strecoară şi se pune în supa în care a fost fiartă costiţa tăiată julien, cu ceapa tocată şi rădăcina de pătrunjel tăiata cuburi mici. După ce a fiert se termină cu făină, amestecată cu smantană şi cu pătrunjelul verde tocat mărunt.

Se poate acri cu oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.