Supa de fasole verde cu patrunjel

Printeaza

Supa de fasole verde cu patrunjel din: fasole, rosie, marar, patrunjel, iaurt, faina.

Ingrediente:Supa de fasole verde cu patrunjel

  • 150-200 g fasole verde
  • 1 roşie
  • 1 pahar supâ de zarzavat
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 2-3 linguri iaurt
  • 1/2 lin­guriţă făină

 

Mod de preparare:

Se curăţă fasolea, se spală şi se fierbe în puţină apă clocotită, cat să fie acoperită.

Cand e aproape fiartă, i se adaugă roşia curăţată şi făina ameste­cată cu supa de zarzavat, cu care se lasă să mai fiarbă 5-10 minute.

Se serveşte cu verdeaţă şi iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.