Supa de fasole verde cu smantana

Printeaza

Supa de fasole verde cu smantana din: fasole, smantana, morcov, ceapa, rosii, sare, verdeata.

Ingrediente:Supa de fasole verde cu smantana

  • 1 kg fasole păstăi
  • 1 cană cu smântână
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • sare
  • verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fasolea, spălaţi-o cu apă călduţă, rupeţi-o în două şi fierbeţi înăbuşit cu 500 ml apă (care clocoteşte când puneţi fasolea) timp de 30 min.

Impreună cu fasolea, puneţi la fiert 1 morcov şi 1 ceapă tăiate în patru. Săraţi şi puneţi roşiile decojite, tăiate felii subţiri sau cuburi, mai lăsaţi 10 min.

Serviţi după ce s-a răcorit, dreasă cu smantana şi decorată cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.