Supa de ficat de porc sau vitel

Printeaza

 Supa de ficat de porc sau vitel

Ingrediente:Supa de ficat de porc sau vitel

  • 400 g ficat de viţel porc sau pasăre
  • 250 g costiţă afumată
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 250 g zarzavat
  • 11/2 l supă
  • 3/41 apă
  • 1 lingură făină
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper pisat
  • 30 g unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Se taie ficatul bucăţi, zarzavatul tăiat felii şi se sotează împreună cu făina, costiţa afumată şi untul, apoi se fierbe cu supa şi apa circa 45 mi­nute sub capac.

Se dă apoi prin sită, se gustă de sare şi piper. Se serveşte fierbinte cu crutoane de franzelă prăjite.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am inteles ca ficatul de porc sau de vita e foarte nutritiv si sanatos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.