Supa de gaina cu morcovi

Printeaza

Supa de gaina cu morcovi din: tacamuri de gaina, morcovi, pastarnac, telina, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa de gaina cu morcovi

  • tacâmuri de găină
  • o ţelină
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • verdeaţă, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Tacâmurile de găină se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se lasă la foc mare până ce începe să se formeze spuma, care se îndepărtează după ce se micşorează focul.

Când nu mai apare spuma se pun legumele, spălate şi curăţate (ceapa întreagă şi restul legumelor tăiate).

Se lasă la foc mic până ce legumele sunt fierte. După fierbere, se îndepărtează ceapa şi se aduce supa la masă cu verdeaţă şi eventual carne curăţată de pe oase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.