Supa de grau cu carne de vita
PrinteazaO reteta delicioasa de supa de grau cu carne de vaca din: carne de vaca, grau, morcov, boabe de cafea, mazare, patrunjel, ceapa, cartofi, oregano si sare.
- 1 kg carne de vacă
- 250 g grâu
- 1 morcov
- 1 nap
- 1 farfurioară boabe de cafea şi mazăre
- 1 crenguţă ţelină
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă
- 500 g cartofi
- oregano şi sare, după gust
Mod de preparare:
Se spală bine grâul, boabele dc cafea şi mazărea şi apoi se pun la fiert în apă. Carnea se spală, se fierbe. Se adaugă în apă morcovul şi napul curăţaţi, tăiaţi rondele fine, ceapa tăiată fin şi ţclina, apoi, după câtcva minute, cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe, şi grâul.
Se condimentează cu sare şi oregano. Se serveşte în farfurii adânci şi se presară pătrunjel tăiat foarte fin.
Poftă bună!