Supa de gulii cu tarhon

Printeaza

Supa de gulii cu tarhon din: cartofi, gulii de iarna, ceapa, morcov, mei, ulei, pasta de ardei, tarhon verde, sare, piper si boia.

Ingrediente:Supe_6

  • 4 cartofi
  • 4 gulii de iarna
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 g mei
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 legatura tarhon verde
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii şi guliile, tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi-le la fiert în 2,51 apă care clocoteşte, cu pu­ţină sare, cu morcovul ras şi cu meiul spălat.

Căliţi în ulei ceapa şi când s-a înmuiat, adăugaţi sare, piper, boia şi pasta de ar­dei. Turnaţi amestecul în oala cu cartofii.

Lăsaţi să fiarbă încă 10 minute, apoi adăugaţi tarhonul tocat mărunt şi luaţi vasul de pe foc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.