Supa de gulii (de post)
Printeaza Supa de gulii (de post): gulie, faina, ulei, ceapa, verdeara, boia si condimente.
- 1 gulie
- 1/2 lingură făină
- 1 pahar ulei
- 1 ceapă
- 1 legătură verdeaţă
- 1 linguriţă boia
- Vegeta sau Delikat
Mod de preparare:
Cureţi gulia şi ceapa, le tai mărunt şi le pui la fiert în 2 l de apă care clocoteşte. Intre timp, rumeneşti făina în puţin ulei şi stingi cu o ceaşcă de apă.
O adaugi apoi în supă o dată cu verdeaţa tocată, boiaua şi condiment după gust, mai dai într-un clocot şi dai supa deoparte. Dacă nu ţii post, poţi adăuga farfurie o lingură cu smântână.
Supă de gulii
Poftă bună!
Incoming search terms:
- supa de gulii de post
- ciorba de gulii de post
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-gulii-de-post html
Incercati sa ingalbeniti faina in craticioara amestecand cu lingura de lemn si turnati uleiul ,amestecati nu lasati sa se prajeasca (nu e sanatos) apoi turnati supa sau apa ,si dupa clocot,dregeti cu aceasta supa.
hi