Supă de gulioare cu carne de porc
PrinteazaSupă de gulioare cu carne de porc din: gulii, carne de porc, untura, faina, smantana, usturoi, sare, boia.
- 3-4 gulii
- 1 kg carne de porc, impanata
- 2 linguri untura
- 1 lingura faina
- 100 ml smantana
- cativa catei de usturoi
- sare
- 1 lingurita boia
Mod de preparare:
Cureţi guliile de coajă şi le tai cuburi pe care le pui în untură încinsă. Le laşi un pic şi pui carnea. După ce aceasta şi-a schimbat culoarea, torni apă şi laşi să fiarbă. Incingi cealaltă lingură de untură, pui făina şi boiaua şi stingi cu zeamă în care fierbe carnea.
Adaugi şi usturoiul pisat. Acesta e rântaşul pe care îl vei turna peste carne şi gulii. Potriveşti de sare şi laşi 20 de minute să fiarbă.
Supă de gulioare cu carne de porc
Pofta buna!